Årets festival bygger på artistisk glädje, finess och personlig touch som är unik för er 50 personer som får uppleva livekonserterna. Musiken i LADAN - som lagom till festivalen återbyggts med väggar av hampakalk, en teknik som ännu så länge är ganska ny inom Sverige, kommer förmodligen att få det nylagda taket att lyfta. Konserterna kan avnjutas med gott om plats mellan varje besökare och med möjlighet till sittplats för alla 50. Mer tankar kring årets festival. Konsertutbudet kan bokas kl. 10-16 och en kl. 16-22 och självklart kan man vistas inom caféområdet hela dagen kl. 10-24 och softa i Mossagårdens natur och omgivningar. Vi hoppas att årets livsmusikutbud ska kunna glädja ert musikaliska hjärta. Se program

Vi kommer enbart att erbjuda förköp och för att boka plats för livekonserterna, besök biljetter. Det finns mat och fika att finna inom café- och festivalområdet och man kan också boka biljett med tillhörande picknickkorg om man vill. Varmt välkomna!

OCH Håll i - håll ut! Sitt inte för nära varandra inom festivalområdet. Tillsammans håller vi två meters avstånd och tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridning. Varmt tack för hänsynsfullt visad omsorg om varandra.